Pop-up restaurant met toneel in Bantega

BANTEGA - De feestweek in Bantega gaat op 28 juni weer van start. Tot en met 2 juli staat het dorp bol van de activiteiten. Dit jaar heeft Oranjevereniging ‘Trouw aan Oranje’ een bijzonder evenement toegevoegd aan het dorpsfeest: een honderd mensen kunnen woensdagavond gaan eten in de feesttent in het pop-up restaurant.

Samen met JB’s catering uit Emmeloord heeft de organisatie een viergangen menu samengesteld. Het daadwerkelijke menu blijft een verrassing tot de avond zelf. Daarnaast zal toneelvereniging ‘Op Nij Feriene’ zorgen voor theater.De dresscode is casual chique. Neem voor meer informatie en het reserveren van een tafel contact op met Chantal van der Singel op 06-11173636. Er is plaats voor maximaal honderd personen. Opgave is mogelijk tot 21 juni.

Op donderdag is de ouderenmiddag, georganiseerd in samenwerking met De Zonnebloem. Het gezelschap van Kleintje Cabaret brengt deze middag afwisselend liedjes en spelen daarbij korte herkenbare sketches in het Stellingwerfs. Donderdagavond worden de calorieën er weer af getraind tijdens de zeskamp voor de buurten. Op vrijdag is de kinderoptocht en aansluitend een kinderdisco. ’s Avonds treden Party DJ Nicky Lorenzo en Ierse coverband Alice Springs op in de tent. Zaterdag overdag is er een Vintage Fair en kofferbakverkoop in en rondom de feesttent met diverse kraampjes, muziek, dansdemonstraties, mini-workshops en meer. Standhouders kunnen zich nog aanmelden bij de Oranjevereniging. ’s Avonds is het tijd voor de playbackshow. Zondag wordt de week afgesloten met de tentdienst en de traditionele Fiets- of auto-oriënteringsroute. Meer informatie op www.bantega.net/oranje en de Facebookpagina: www.facebook.com/oranjeverenigingbantega.