Griekse feestweek in Oosterzee met muziek, spel en eten

OOSTERZEE - Het is feest de komende week in Oosterzee. De feestweek van dit jaar is van 22 tot en met 24 juni 2017 en staat in het teken van Griekenland.

Hij is een tijdje weg geweest van de donderdagavond maar hij is weer terug: de Playbackshow. Voor de kinderen zijn er mooie prijzen te verdelen. Ook zijn de verschillende straten dit jaar weer vertegenwoordigd. De avond begint om 19:30 en de entree vanaf 12 jaar is € 2,50. Deelnemers zijn gratis. Opgave voor de playbackshow kan tot woensdag 21 juni via bestuur@ovoosterzee.nl . In samenwerking met de scholen wordt de vrijdagochtend gevuld. In en om de tent is een spellen en activiteiten circuit. Het thema is hier ‘Grieks’.

Vrijdagmiddag van 16.00 uur tot ongeveer 17.00 uur is in de tent ‘Happy Hour’. De Vrijdagavond muziekavond is weer terug. De tent is los om 21.00 uur. Vanavond treden op het trio Jawis. Voor de jeugd is aansluitend DJ Daan, bekend van Club24/Dockside in Lemmer, die tot sluitingstijd de lekkerste en beste tracks draait. De toegang bedraagt € 5,00 inclusief één consumptie. Zaterdagmiddag is het tijd voor een Griekse zeskamp. De start is om 13.00 in de oude haven. Uitdaging, behendigheid en kracht wisselt elkaar af en het beloofd een waar spektakel te worden.

Zaterdagavond treedt Alice Springs op. Ze worden op dit moment wel de populairste band van Friesland genoemd. Van rock tot Irish Pub songs en van Pop tot Nederlandstalig, deze band weet wat sfeer maken is. Er is geen voor verkoop. De tent is open vanaf 21:00, entree € 12,50.