Zakelijk Bekeken: Meine Jelle op de Hoek geeft antwoord

Lemmer - In de rubriek Zakelijk Bekeken geeft een ondernemer antwoord op drie vragen. Deze week is het de beurt aan Meine Jelle op de Hoek, eigenaar van Autobedrijf op de Hoek uit Lemmer.

Hoe zou u uw bedrijf omschrijven? ,,Ik zou het beschrijven als een allround familiebedrijf dat al 40 jaar bestaat. We bieden een totaalpakket aan voor de autobezitters. De werkplaats doet reparatie, onderhoud en APK keuring. Ook voor leaseauto’s. De verkoop houdt zich bezig met in- en verkoop van occasions. Daarnaast verhuren we auto’s en is er een tankstation aan ons bedrijf verbonden. We zijn duurzaam gecertificeerd. Kwaliteit vinden we erg belangrijk. Daarom hebben we een aantal jaren terug de keus gemaakt om ons aan te sluiten bij het Bosch Car service concept. Hier worden onze monteurs opgeleid en krijgen we technische ondersteuning. Wat wij mooi vinden, is het persoonlijke contact met de klant. Wij staan letterlijk en figuurlijk dicht bij de klant.”

Waarom bent u met uw bedrijf gestart? ,,Ik kreeg de kans om ons goed lopend familiebedrijf over te nemen na mijn studie. Ik zag dit als een uitdaging die ik graag aanging. Het persoonlijke contact met de mensen spreekt mij aan. Daarnaast vind ik de techniek leuk en de handel boeiend.”

Waar hoopt u over vijf jaar met uw bedrijf te zijn? ,,Ik hoop het bedrijf verder uit te breiden, door over vijf jaar meer occasions te hebben. Hierdoor komt er ook meer vulling in mijn werkplaats. Daarnaast hoop ik ook dat we het bedrijf verder moderniseren.”