Samen eten in Mantelzorgcafé Joure

JOURE - Het Mantelzorgcafé is een plek voor ontmoeting, ontspanning en het uitwisselen van ervaringen. Er is ruimte voor het stellen van vragen, er is informatie over voor mantelzorgers belangrijke zaken.

Op donderdag 13 juli is het laatste Mantelzorgcafé van dit seizoen. Als afsluiting gaan ze samen eten. Tevens komt Mathilda Wijma van Zorgbelang Fryslân vertellen over Goed Gevoed Ouder worden. Het Mantelzorgcafé is van 17.00 – 20.00 uur in Vegelin State, Harddraversweg 4 te Joure. Het Mantelzorgcafé is er voor de mantelzorger maar ook de partner, familieleden, vrijwilligers, professionals en andere belangstellenden zijn van harte welkom.

Deelname is aan de broodmaaltijd is € 6,50 per persoon. Opgave is mogelijk tot en met vrijdag 7 juli bij Miks welzijn via 0513-414593 of per e-mail: telefoon@miks-welzijn.nl. Als iemand bij u thuis een oogje in het zeil moet houden, kunt u dat melden bij uw opgave; zo nodig kunnen de vrijwilligers van Stand-by in worden geschakeld. Mocht u problemen hebben met vervoer naar het Mantelzorgcafé, dan kunt u, minimaal één dag van te voren, contact opnemen met de Stichting Vervoersdienst Skarsterlân 0513-418520 (bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 en 10.30 uur).

Het Mantelzorg Cafe is een samenwerkingsverband tussen Patyna, Buurtzorg Skarsterlân, Thuiszorg Zuid West Friesland, Tinz, Hof en Hiem, Sint Theresia en Punt Twa (Miks welzijn)