Mixed Hockey Club Lemmer wint zijn eigen clubtribune op het EK hockey

LEMMER - emmer heeft onlangs zijn eigen clubtribune gewonnen tijdens het EK hockey in Amsterdam. De Rabobank schreef een prijsvraag uit met daarin de vraag hoe en op welke manier hockey clubs het maatschappelijke doel dienen.

Voorzitter Jan Willem Vernhout stuurde namens de club een betoog in over ‘het grote meedoen’. De club zet zich maatschappelijk op verschillende vlakken in. Het extra veldje is zo aangelegd zodat ook andere sporten er te allen tijde gebruik van kunnen maken. Daarnaast is tijdens de bouw van het nieuwe clubhuis rekening gehouden met de wensen en ideeën van het Zuyderzee lyceum, die mede daardoor goed gebruik kunnen maken van het veld en het clubhuis tijdens de lichamelijke opvoeding lessen. En is de club actief op basisscholen met Funkeylessen en bijvoorbeeld bij de Koningsspelen.

Bijna 80 clubs stuurden hun maatschappelijke projecten in en MHCLemmer behoort tot de gelukkige winnaars. De prijs werd onlangs uitgereikt op de club met een speciale oranje tribune op het veld. Op https://sites.rabobank.nl/jouwclubtribune staat een filmpje waarin de prijs wordt uitgereikt. Op 23 augustus zal MHCLemmer in grote getale vertegenwoordigd zijn op hun eigen clubtribune in het Wagener stadion te Amsterdam.