Toanhûs Bandnight in ‘t Hert

JOURE - De popbands van het Toanhûs treden donderdagavond 13 juli op in Café ’t Hert in Joure. De bands uit Lemmer, Sint Nicolaasga en Joure staan onder leiding van Arjan Kiel en hebben geweldige namen als, The Tuesday Boys, Tonie and the Ponies, Lekke Band, Onder Koffer en Can’t Even.

Er zullen een paar pas opgerichte bandjes spelen waarvan het jongste lid nog maar 11 jaar is. Zij beleven deze avond hun première. Natuurlijk spelen ook de al wat meer ervaren bands. Kortom een avond vol afwisseling en jong talent met een ding gemeen, ze bestaan allemaal uit leerlingen en oud-leerlingen van het Toanhûs. De popavond begint om 19.00 uur en is vrij toegankelijk.

Het Toanhûs is het centrum voor de kunsten in de Fryske Marren. Zij verzorgen een breed aanbod van cursussen en lessen op het gebied van Muziek, Dans, Theater en Kunst & Design. Naast instrumentale en zanglessen heeft het Toanhûs verschillende ensembles, koren en popbands waar eigen leerlingen tegen een gereduceerd tarief in kunnen deelnemen.