Selina de Jong toch door naar Landelijke finale Miss Beauty Of The Netherlands

OOSTERZEE - Begin juni kreeg Selina te horen dat ze mag uitkomen voor Miss Intercontinental Friesland. Nadat een meisje met de andere verkiezing door ging had Selina de meeste punten.

Selina kreeg daarom de titel Miss Intercontinental Friesland ze is nu finalist voor Miss Intercontinental Netherlands. Op 9 september is de finale in het WorldHotel Wings in Rotterdam. Selina heeft al veel activiteiten gehad zoals een lingerie shoot, modellen shoot, een shoot op het helikopter platvorm, een bootcamp en mediatrainingen. Eind augustus hebben alle Finalisten een finale week. In de finale week wordt de openingsdans aan geleerd en krijgen de missen catwalk training. Selina heeft nog geen finale jurk gevonden, maar in de vakantie heeft ze daar alle tijd voor. Een finale jurk is best een hoop geld en daarom ben ik ook opzoek naar sponsors, alle kleine beetjes helpen.

De winnares gaat de hele maand november naar India. Selina heeft er super veel zin in nu al helemaal omdat Lotte van der Zee Miss Teenager Universe 2017 is geworden. Lotte is haar grote voorbeeld en heeft Selina nog meer gemotiveerd om er 110% voor te gaan. Er kan vanaf nu ook gestemd worden op Selina door ‘Poll Intercontinental Selina’ te sms’en naar 3010.