Rondneuzen bij It Toanhûs in Joure

JOURE - Centrum voor de Kunsten It Toanhûs in Joure trapt het cursusjaar af met een Open Huis op zaterdag 9 september. Het Open Huis start om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 12.30 uur.

Tijdens het Open Huis zijn de docenten van alle cursussen aanwezig om bezoekers kennis te laten maken met hun instrument of cursus. Naast de bestaande cursussen zoals de instrumentale lessen, tekenen & schilderen, keramiek en de diverse muziekcursussen, komt het Toanhûs ook met nieuw aanbod.

Nieuw zijn onder andere RGM, een cursus die het brein in beweging zet met muziek voor ouderen, Basgitaarles, en de cursus Portretschilderen van docent Esther Eggink. Belangstellenden kunnen zelf ook al even de kwast hanteren tijdens een gratis workshop. Daarnaast kunnen bezoekers een voorproefje nemen op de cursus Fotografie door de eigen familie te portretteren in de studio.

Voor de kinderen zijn er diverse workshops op het gebied van creativiteit en muziek. Ze kunnen allerlei instrumenten uitproberen. Verder zijn er diverse optredens en demonstraties.

Om 11.30 uur begint de It’s all-in the game Muziekquiz voor jong en oud, met als hoofdprijs een maand gratis muziekles. Het complete programma van het Open Huis vindt u terug op de website.

Meer informatie: www.toanhus.nl.