Veel animo voor benefietconcert in Joure

JOURE - Veel mensen waren zaterdag van de partij tijdens het benefietconcert voor de familie Jansma in ‘t Haske in Joure. Straight on Stage trad belangeloos op.

Tijdens het benefietconcert was er een verloting. Nog niet alle prijzen zijn opgehaald. Mensen die onderstaande lotnummers hebben, mogen contact opnemen met de organisatie via anthoniaveldstra@hotmail.com.

De overnachting voor twee personen is voor 496 blauw. de Krans van Rebelle voor 484 blauw, het pakket van wijnkelder viel op 624 oranje en pakket witte os (DE-winkel) op 984 oranje. De persoon met 45 blauw heeft een pakket van Bakkerij Hallema gewonnen.

De familie Jansma is slachtoffer van de boerderijbrand in juli van dit jaar. Een deel van de boerderij brandde af. Alle personen konden op tijd uit het pand komen, maar voor het jongvee kwam de hulp te laat. Dat de omgeving betrokken is, blijkt uit verschillende initiatieven.Eerder doneerde Plaatselijk Belang Vegelinsoord de opbrengst van de jaarlijkse viswedstrijd aan de familie.

Foto’s: HET STAAT EROP! Fotografie