Workshops voor leergierige vrouwen uit De Fryske Marren

JOURE - Vrouwen van vijftig jaar en ouder die zich op meerdere gebieden willen versterken, kunnen zich aanmelden voor de STERKER-groep. Deelnemers leren nieuwe dingen en komen in contact andere vrouwen uit De Fryske Marren.

Bij STERKER staan vijf thema’s centraal: sociaal, verbaal, financieel, digitaal en gezondheid. Uit deze thema’s worden workshops gekozen, die de deelnemers gezamenlijk volgen. Elke workshop wordt door een deskundige workshopleider gegeven, met ruimte voor eigen inbreng.

Mogelijke workshops zijn: ontdek je sterke punten; veilig en weerbaar, in en om huis; (levens)verhalen; belastingaangifte, makkelijk én leuk; opruimen in de woon- en bovenkamer en uiterlijke presentatie.

Vrouwen van vijftig jaar of ouder staan bewust in het leven. Ze komen in een nieuwe levensfase met wat meer tijd voor zichzelf. Tijd om iets nieuws te leren. Iets te ondernemen. Nieuwe vrouwen te leren kennen. Tijd voor, soms al lang gewenste, zelfontplooiing. Kortom, tijd voor STERKER.

Deelname aan STERKER is gratis. Er wordt alleen een kleine koffiebijdrage gevraagd. De groep komt wekelijks bijeen, op acht ochtenden van 9.00 tot 12.00 uur. In overleg wordt vastgesteld, rekening houdend met de mogelijkheden en woonplaats van de aangemelde vrouwen, op welke dag en in welk dorp de groep bij elkaar komt.

Voor vragen of aanmelding kunnen belangstellenden liefst voor 9 oktober bellen met Miks welzijn, 0513-414593 en vragen naar Rosalie de Konink. Of per mail, via rdekonink@miks-welzijn.nl. Ook op www.bibliothekenmarenfean.nl en www.miks-welzijn.nl staat meer informatie.