Bijzondere Jouster verhalen in EO-programma

JOURE - Een cameraploeg van de EO was vrijdag in Joure voor opnames van het televisieprogramma ‘Geloof en een hoop liefde’.

In het programma komen verschillende mensen uit een woonplaats aan bod. Aan de hand van die interviews, wordt duidelijk hoe geloof, hoop en liefde een rol spelen in die plaats.

De cameraploeg bezocht in Joure onder andere Ynte Kuindersma. Hij heeft een solexen- en kermisverzameling. Hij wilde altijd al bij de kermis werken, maar zijn vrouw wilde liever niet reizen. Dus heeft hij een mooie mini-kermis op zolder gerealiseerd.

Ook Sipke de Schiffart komt in het programma aan bod. Hij werkt bij het DE-museum en is verder gespecialiseerd in het proeven van koffie. Robert McPherson is voor het programma eveneens geïnterviewd. De Brit kwam voor de liefde naar Joure, maar is vervolgens ook echt verliefd geworden op Joure zelf.

Deze en andere Jousters komen aan bod in de uitzending van ‘Geloof en een hoop liefde’ die op woensdag 11 oktober om 17.50 uur wordt uitgezonden op NPO2.

In ‘Geloof en een hoop liefde’ komt elke uitzending een andere plaats in Nederland aan bod. Het programma is van maandag tot en met donderdag te zien op tv. Ook Franeker wordt binnenkort bezocht door een filmploeg van dit programma. Deze aflevering is te zien op 6 november.