Buurtbakkie met Tabletpret in Echtenerbrug

ECHTENERBRUG - Het project Buurtbakkie met Tabletpret gaat van start in Echtenerbrug, Delfstrahuizen en Echten.

Het project biedt senioren gelegenheid om elkaar te ontmoeten én om kennis te maken met de mogelijkheden van een tablet of iPad. Een handig apparaat waarmee je spelletjes kunt doen, contacten kunt onderhouden met (verre) familie en vrienden, of allerlei wetenswaardigheden kunt vinden. Onder het genot van een kop koffie of thee kan men aan de slag met de tablet of iPad. Vrijwilligers uit het eigen dorp helpen daarbij.

Buurtbakkie met Tabletpret is geen cursus maar wel een fijne manier om samen in een ontspannen sfeer iets nieuws te zien en te doen.

In november start Buurtbakkie met Tabletpret in dorpshuis De Brêge voor de senioren uit Echtenerbrug, Delfstrahuizen en Echten. Er zijn 20 wekelijkse bijeenkomsten. Op dit moment is de exacte startdatum nog niet bekend maar men kan zich wel vast opgeven. Er is plaats voor tien deelnemers. De startdatum en het dagdeel wordt in overleg met de vrijwilligers vastgesteld.

Wie mee wil doen, als deelnemer óf als vrijwilliger, kan zich aanmelden vóór 6 oktober bij Vera de Waal, 0514-850233, of bij Maaike Lageveen, 0514-541039, of via info@dorpshuisechtenerbrug.nl .