Agenda | Spelen met Boek&Muziek

JOURE/LEMMER - Het is weer tijd voor Spelen met Boek&Muziek in Lemmer en Joure. Zaterdag 30 september komt Hinke Strien van het Muziekbeestje weer langs in de bibliotheken. Kinderen van 3 tot 7 jaar kunnen meedoen aan Spelen met Boek&Muziek.

Om 11.00 uur is het Muziekbeestje in Bibliotheek Lemmer en om 15.00 uur in Bibliotheek Joure. Deze keer gaat Hinke samen met de kinderen aan de slag met het grappige Aaa woe! Wie maakt dat geluid? De dieren in het bos schrikken ’s nachts wakker van een eng geluid. Geen enkel dier maakt zo’n geluid. Is er soms een monster in het bos? De dieren vluchten een boom in. Houdt de tak dat wel? Er kunnen maximaal 20 kinderen meedoen aan deze vrolijke activiteit.

Kaartjes zijn te koop in de bibliotheek of te reserveren op de website: www.bibliothekenmarenfean.nl/muziekbeestje. Leden van de bibliotheek betalen € 2,- voor een kaartje, voor niet-leden kost het € 4,- Het Muziekbeestje komt iedere laatste zaterdag van de maand langs in de bibliotheken in Lemmer en Joure, waar elke keer een ander prentenboek centraal zal staan.