Week vol Ontmoeting in Lemmer

Lemmer - Van 21 september tot en met 1 oktober is het de landelijke Week tegen Eenzaamheid. In De Fryske Marren is deze veranderd naar Week vol Ontmoeting. In Lemmer worden diverse activiteiten georganiseerd voor jong & oud, toegankelijk voor iedereen.

Wat is er nu leuker dan met anderen activiteiten te ondernemen, in een ongedwongen sfeer. Nieuwe contacten leggen en met elkaar eten, actief of creatief zijn. Nodig anderen ook uit om mee te gaan, want alleen is ook maar alleen.

Op woensdag 27 september is tijdens het Sociaal Café de koffie maar € 0,50. Onder het genot van een kopje koffie of thee met elkaar in gesprek. Onder leiding van ervaren gespreksleiders worden vast en zeker mooie gesprekken gehouden. Dit is om 09.30 uur bij het Dienstencentrum aan de Wiepke Hofstraat 8 in Lemmer. Er is vrije inloop en aanmelden hoeft niet.

Donderdag 28 september is om 16.30 uur een Schuif-maar-aan buffet georganiseerd voor alle inwoners van De Fryske Marren. Deze vindt plaats in Suderigge. Iedereen is welkom, jong & oud, hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Het buffet bestaat uit een luxe broodmaaltijd, laat u verrassen. Kosten zijn € 4,- en er wordt natuurlijk ook voor enig vertier gezorgd. Aanmelden is wel noodzakelijk.

Op zondag 1 oktober is er een mogelijkheid tot het maken van een boswandeling. Startplaats is het bos Ruigahuizen, bij de Starnumansbrug. Hier wordt om 13.30 uur verzameld. Ook mensen die in een scootmobiel zitten kunnen mee. Duur is ongeveer anderhalf a 2 uren. Hopelijk zijn de weergoden ons goed gezind.

Deze activiteiten worden georganiseerd door Miks welzijn, in samenwerking met AanZet, Hof en Hiem en eyecatch-fotografie. Aanmelden voor activiteiten kan via sociaalcafe@miks-welzijn.nl of 06- 2947 9170. Hier kunt u ook terecht voor vragen.