Lemster Shantikoor bij Ferdivedaasje op Snein

LEMMER - Op zondag 8 oktober is er van 14.30 uur tot 16.30 uur Ferdivedaasje op Snein in het Dienstencentrum in Lemmer. Dit is een nieuw initiatief van AanZet, Hof & Hiem, Miks welzijn en het Dienstencentrum. Tijdens de opening aankomende zondag komt het Lemster Shantikoor een optreden verzorgen.

Iedere tweede zondag van de maand zal Ferdivedaasje op snein plaatsvinden. Ferdivedaasje op Snein staat voor Vermaak op Zondag. De organiserende partijen signaleren dat veel mensen in het weekend alleen zijn; men krijgt geen bezoek of komen de deur niet uit, met name in de donkere maanden die voor ons liggen. Maar ook mantelzorgers en mensen die ziek zijn of in een kwetsbare positie zitten, zitten het hele weekend thuis omdat veel ontmoetingsplaatsen in de weekenden dicht zijn. Daarvoor is dit initiatief opgericht. Om ook in het weekend andere mensen te ontmoeten of er even op uit te gaan.

Iedereen is van harte welkom, neem ouders, kinderen, broers of zussen, kleinkinderen of buren mee. Vanaf 14.30 uur gaan de deuren open. Het eerste kopje koffie of thee is gratis en er wordt voor een welkomsthapje gezorgd. Ferdivedaasje op snein is een inloopmoment, bezoekers mogen gaan en komen wanneer ze willen.