Erkenning en waardering op Dag van Mantelzorg

SINT NICOLAASGA - De Dag van de Mantelzorg is bedoeld om erkenning en waardering te vragen voor het werk van mantelzorgers. Tegelijkertijd worden zij in het zonnetje gezet met speciale activiteiten.

Ook in gemeente De Fryske Marren gaat deze dag niet onopgemerkt voorbij. Dit jaar op de Dag van de Mantelzorg zijn er een optreden van Sjongkoor Eigen Wize uit Nijemirdum, een verhalenbingo, een warm buffet en een kort optreden van TRYATER met Lourens van den Akker en Nynke Heeg.

De Dag van de Mantelzorg vindt plaats op donderdag 9 november van 15.00 uur tot en met 19.00 uur in Zaal ‘t Anker (Doniahiem) aan de Stationsstraat 1 in Sint Nicolaasga. Deelname is aan de Dag van de Mantelzorg is gratis, echter is opgave vooraf wel gewenst. U kunt zich telefonisch opgeven tot en met vrijdag 3 november bij Miks welzijn via 0513-414593, of via e-mail: telefoon@miks-welzijn.nl. Ook voor vragen met betrekking tot vervoer en vervangende mantelzorg kunt u hier terecht.

Kent u anderen die misschien interesse hebben in de Dag van de Mantelzorg, wilt u hun naam en adres aan ons doorgeven? Dan kunnen wij hen ook een uitnodiging sturen.