Plaatjes ruilen voor historisch fotoalbum

LEMMER - Onder het motto iedereen zijn boek vol organiseert de Stichting Oud Lemmer & Jumbo Sjoerd de Jong aanstaande zaterdag 4 november van 10:00 uur tot 13:00 uur een ruilochtend. Alle spaarders van het historische fotoalbum zijn van harte welkom in de bibliotheek aan de A. Koopmanstraat in Lemmer.

Een ieder jong en oud kan rustig daar zijn dubbele plaatjes ruilen tussen 10:00 uur en 13:00 uur. De ruimte wordt weer ingericht met statafels zodat een ieder voldoende ruimte heeft om te ruilen. De medewerkers van de bibliotheek richten een tafel in met daarop verschillende boeken over Lemmer. Op deze wijze kan u en de plaatjes ruilen en kijken welke, ook andere, boeken de bibliotheek allemaal voor u beschikbaar heeft. Maak dan vooraf een lijst met nummers die je hebt te ruilen en een lijst met nummers die je nog wilt ontvangen.

Sparen om het fotoalbum van Lemmer vol te krijgen gaat nu nog sneller, elke week bij aankoop van dagelijkse boodschappen gratis 5 extra fotostickers. De spaarpromotie loopt nog tot en met 20 november. Er zijn nog boeken verkrijgbaar bij de Jumbo supermarkt. Op deze ruilochtend zijn ook vrijwilligers aanwezig die graag over de foto’s in het boek met de verzamelaars en de verhalen willen delen over de oude Lemmer.