Boekstart ontdekken met baby in bibliotheek Lemmer

Lemmer - Op donderdag 16 november organiseert de bibliotheek aan de Albert Koopmanstraat 7 in Lemmer van 10.00 tot 11.00 uur een inloopochtend Ontdek Boekstart.

Ouders én opa’s en oma’s met baby’s en peuters zijn dan van harte welkom om te komen spelen, ontdekken en lezen.

De Boekstart inloopochtend is iedere derde donderdag van de maand. Tijdens deze bijeenkomsten kun je vragen stellen over (voor)lezen met heel jonge kinderen, maak je kennis met verschillende soorten materialen die geschikt zijn voor je baby/dreumes, wordt er voorgelezen en kun je ervaringen uitwisselen met andere ouders. Dit alles onder het genot van een kopje koffie. De Boekstart inloopochtenden zijn gratis. Aanmelden is niet nodig.

BoekStart is een programma dat het lezen met heel jonge kinderen bevordert. Met je baby op schoot een boekje ontdekken is leerzaam. Het stimuleert de taal- en spraakontwikkeling van je kind, zo blijkt uit onderzoek. Het verhoogt de concentratie en het versterkt de band tussen kinderen en hun ouders. Allemaal zaken waar je baby een leven lang plezier van heeft.

Al vanaf de eerste dag luistert je baby naar je stem. In het eerste jaar ontwikkelt een kind zich snel en leert het veel nieuwe dingen. Daar speelt BoekStart op in. Kijk voor meer informatie op www.boekstart.nl.