Bier bitterballen en old school plaatjes draaien

Lemmer - Zaterdag 25 november draait muziekliefhebber Cees Willem de Vries LP’s op een old school platenspeler. Bezoekers van Schirm Herenmode kunnen het oude vinyl weer eens even afstoffen. Iedereen is welkom om onder het genot van bier en bitterballen eens lekker weg te dromen met een golden oldie. Nostalgie, mode, bier en bitterballen. Het echte shoppen voor mannen.

Tijdens een bezoek aan de winkel kwamen Jeen Schirm en Cees Willem de Vries met elkaar in gesprek over een gedeelde passie, muziek en vinyl. Wilde plannen ontstonden. Heerlijk plaatjes draaien met bier en bitterballen. De afspraak was snel gemaakt.

Muziekliefhebber en retro- en vinylfan Cees Willem de Vries uit Emmeloord trakteert bezoekers op heerlijke muziek tijdens het shoppen. Om helemaal het ultieme gevoel op te roepen dan met LP’s meenemen, het is ook mogelijk een verzoeknummer aan te vragen uit de uitgebreide collectie van de Vries. In het modebeeld van dit moment zie je dat mensen vintage kleding combineren met moderne kleding of zich helemaal in de vintage stijl kleden. Het team van Schirm geeft graag advies over het huidige modebeeld en de mogelijkheden om oud met nieuw te combineren. Zaterdag 25 november om 13.00 uur vindt muzikale happening in Schirm in de Lange Nering plaats.