Gratis kans op prijzen bij ondernemend Lemmer

LEMMER - Met maar liefst 28 ondernemers uit Lemmer is de Sint-actie 2017, georganiseerd door de Ondernemers Vereniging Lemmer, van start gegaan. Met de slogan ’Wij doen mee’ profileren de ondernemers met een poster in de etalage hun deelname. Meedoen is simpel en gratis.

Bij elke aankoop van tien euro ontvangt de klant een lot waarop het telefoonnummer en adres ingevuld kunnen worden. De loten worden verzameld in de inzamelingdozen bij Expert Bijlhout, Bruinsma kaas en noten, Jumbo Sjoerd de Jong, Remón Optiek, Spar Wesselius en Keurslager ’t Plein. In de etalage van de Nauticshop staan de prijzen die gewonnen kunnen worden, beschikbaar gesteld door de deelnemende ondernemers.

De Sint-bonnen promotie loopt van 18 november tot en met 5 december en de Kerst-bonnen promotie van 10 tot en met 31 december en is mede mogelijk gemaakt door de sponsoring van Nauticshop Lemmer en Spar Wesselius. Het totale prijzenpakket kent een waarde van drieduizend euro. De winnaars krijgen telefonisch bericht na de trekking op 3 januari 2018 door Notaris Alberda te Lemmer.