‘Ferdivedaasje op Snein’

Lemmer - Op zondag 10 december van 14.30 uur tot 16.30 uur is de er weer Ferdivedaasje op Snein in het Dienstencentrum in Lemmer. Dit initiatief van AanZet, Hof & Hiem, Miks welzijn en het Dienstencentrum wordt iedere tweede zondag van de maand georganiseerd.

Deze keer wordt de middag gezellig gemaakt met muzikant Andries Visser. Hij speelt onder andere gitaar en brengt luisterliedjes en bekende meezingers van toen ten gehore; kortom: Andries zorgt voor gezelligheid.

Ferdivedaasje op Snein staat voor Vermaak op Zondag en ontspanning & ontmoeting. De organiserende partijen signaleerden dat veel mensen in het weekend alleen zijn, of dat het stil is, met name op de zondag en in de donkere maanden die nu hun intrede doen. Daarnaast richt het zich ook op mensen die bezoek krijgen, maar met hun bezoek wel eens ergens anders naartoe willen op zondag. Het is bedoeld als lichtpuntje in het weekend, om andere mensen te ontmoeten, er even op uit.

Iedereen is van harte welkom, neem uw ouders, kinderen, broers of zussen, kleinkinderen of buren mee. Vanaf 14.30 uur gaan de deuren open. Het eerste kopje koffie of thee is gratis en er wordt voor een welkomsthapje gezorgd. Ferdivedaasje op Snein is een inloopmoment, bezoekers mogen gaan en komen wanneer ze willen.