SC Heerenveen introduceert Fean Talent Club voor young professionals

HEERENVEEN SC Heerenveen is gestart met een Fean Talent Club. Dat is een netwerkplatform binnen de businessclub OSSH en is ontwikkeld met en voor jonge ondernemers en young professionals. ,,Het moet een financieel en inhoudelijk aantrekkelijk concept worden voor zakelijk talent, waarin hun specifieke behoeften centraal staan.”

,,SC Heerenveen gelooft in een specifieke benadering richting zijn (potentiële) partners. Vanuit die filosofie is de Fean Talent Club opgericht. Met dit platform wil sc Heerenveen ambitieuze jonge ondernemers en young professionals uit de regio aanspreken. Door met hen een duurzame relatie op te bouwen, wil de club op zakelijk terrein toekomstbestendiger zijn."

De Fean Talent Club is bedoeld voor zakelijk talent tussen de 18 en 39 jaar. Door aan te sluiten bij dit nieuwe platform laten jonge ondernemers en young professionals hun kennis, talent en netwerk groeien. Daarnaast biedt sc Heerenveen hen een exclusieve beleving met - naast de wedstrijden -  ook evenementen, vergaderingen, presentaties en borrels in de Young Business Box.

Nog voor de officiële bekendmaking hebben de eerste leden zich al aangesloten bij de Fean Talent Club. Dat is eent platform voor jonge ondernemers (zzp, start-up, scale-up), young professionals en zakelijk talent dat in een familiebedrijf stapt.

Klik hier voor meer informatie.