Tommy Wieringa geeft online lezing vanuit bibliotheek

REGIO - Schrijver Tommy Wieringa komt donderdagavond 11 maart naar Friesland om vanuit de studio van de bibliotheek in Drachten een live online lezing te geven over zijn nieuwste boek 'Gedachten over onze tijd'. Tijdens de gratis lezing via het videobelprogramma Zoom kunnen er ook vragen gesteld worden aan Wieringa. De leukste vraag wordt beloond met een gesigneerd exemplaar van zijn boek.

Wieringa brak door met romans en verhalen, maar in ‘Gedachten over onze tijd’ schrijft hij als columnist. Wieringa wordt tijdens de lezing geïnterviewd door gastheer Jacob van der Weij en zal ook vragen van deelnemers beantwoorden.

De Boekenweek gaat voor het eerst in 75 jaar niet door in maart, maar zal later in het jaar plaatsvinden. De Boekenweek - het grootste boekenfeest van het jaar – wordt in de zomer groots ingehaald. Om de maand maart niet zomaar voorbij te laten gaan worden er activiteiten georganiseerd onder de noemer ‘Het Voorwoord’, zo ook de lezing van Tommy Wieringa.

De lezing wordt georganiseerd door de Stichting Literaire activiteiten Smallingerland, Stichting Literaire Activiteiten Heerenveen, Bibliotheken Mar en Fean en Bibliotheek Drachten.

De lezing begint om 19.15 uur. Aanmelden is noodzakelijk. Dit kan via de website www.bmf.nl.