Pegasus Lemmer organiseert drie verschillende speurtochten door Lemmer in voorjaarsvakantie

LEMMER - Pegasus Lemmer organiseert in de voorjaarsvakantie drie verschillende speurtochten door Lemmer. Aan het einde van alle speurtochten is een QR-code te vinden met een prijsvraag. De hoofdprijs van deze vraag is een Pegasus-sporttas. Daarnaast zijn er nog een aantal prijzen te winnen.

Voor kinderen in de leeftijd van 2,5 tot en met 6 jaar wordt er een Nijntje speurtocht uitgezet. Bij deze speurtocht gaan de kinderen op zoek naar Nijntje(s) in het centrum van Lemmer. Aan de hand van het invulformulier, met vragen en opdrachten, worden de kinderen langs alle Nijntjes geleid. Het invulformulier is te vinden op de website van Pegasus Lemmer.

QR-speurtocht

Voor de kinderen die op de basisschool zitten, wordt er een QR-speurtocht georganiseerd. Kinderen moeten aan de hand van een filmpje op zoek naar QR-codes. Aan elke QR-code hangt een filmpje waarbij ze weer worden geïnformeerd over waar ze het volgende punt kunnen vinden. De start van deze speurtocht is bij de ingang van de sporthal.

Fietspuzzeltocht

Voor kinderen van 12 jaar en ouder is er een fietspuzzeltocht uitgezet. Bij deze puzzeltocht moeten ze op zoek naar letters en de vragen daarvan beantwoorden. Het vragenformulier is te vinden op de website van Pegasus Lemmer.