Geomares in Lemmer breidt uit met productplatform Bouwproducten

LEMMER - Bouwproducten, een van de grootste databases met productinformatie voor specialisten in de bouw is per 1 december 2020 onderdeel van Geomares in Lemmer. Geomares neemt het grote productplatform voor de bouw in Nederland over van Eisma Bouwmedia in Leeuwarden.

Het mediabedrijf in Lemmer heeft al meerdere online productplatformen voor de technieksector in haar portfolio, waaronder ook Products4Engineers.nl. Bouwproducten.nl past goed bij het mediabedrijf dat vijftien medewerkers telt.

Durk Haarsma, directeur van Geomares, is blij met deze stap, ook in een onzekere coronatijd: ,,Bouwproducten.nl past helemaal bij ons en onze groeistrategie. Zowel internationaal als nationaal zijn we in verschillende technische markten actief met onze websites. Informatie verzamelen door professionals gebeurt voornamelijk online. Bedrijven, verschuiven hun marketingbudgetten, ook in technische sectoren, daarom in rap tempo van beurzen en tijdschriften naar productplatformen en websites zoals wij die aanbieden.”