Facebookpagina ‘Herman van Dijk moet blijven’ in het leven geroepen om clubman te behouden voor SC Heerenveen

HEERENVEEN Om Herman van Dijk te behouden voor SC Heerenveen is de Facebookpagina ‘Herman van Dijk moet blijven’ in het leven geroepen.

Hieronder de tekst die bij de pagina hoort.

Je hebt van die mensen die behoren bij het fundament. Bij een voetbalclub heet dat clubmensen met een hart voor de club. Herman van Dijk is er ook zo iemand.

Jarenlang was hij er voor spelers en supporters en andere medewerkers.

Veel spelers heeft hij een thuisgevoel gegeven, zowel binnen als buiten de club. Bij Herman kon iedereen terecht, Herman zorgt voor verbinding.

Dan is er ineens iemand die een paar jaar werkzaam is binnen deze zelfde club en die denkt te menen dat Herman met zijn persoonlijke uitstraling maar moet verdwijnen.

Helaas zijn erin het verleden al te veel mensen met een waar clubhart verdwenen, mensen die jarenlang hun liefde voor de club uitstraalden en iets hebben neergezet.

En of de club daar nu echt beter op geworden is dat mag eenieder voor zich zelf invullen.

Wel duidelijk is dat vele supporters het er mee eens zullen zijn dat Herman zijn vertrek op vele fronten niet te goede zal komen van spelers, supporters en dus onze club.

Vind je nu ook dat een clubman als Herman van Dijk moet blijven bij SC Heerenveen? Deel en like dan de Facebookpagina Herman van Dijk moet blijven en laat daar een reactie achter waarom je hem liever niet ziet vertrekken.

Sportieve groet van een Feanfan