Op wat voor manieren kun je een mand gebruiken in je inrichting?

Aangeboden door: sweetlivingshop.nl

Manden vind je anno 2020 overal. In bijna elk huis vind je wel één exemplaar. Hierbij zijn de formaten natuurlijk heel verschillend, net zoals de materialen die gebruikt worden bij het produceren van de mand. Zo zijn rieten manden erg populair, maar je zou ook kunnen kiezen voor een mand van wol of metaal.

Je kunt deze manden op verschillende manieren gebruiken in je interieur, waarbij je onder meer kunt denken aan de onderstaande doeleinden.

Muurdecoratie

Je ziet het misschien niet elke dag, maar een mand kan ook zeker gebruikt worden als muurdecoratie in je interieur. Het is natuurlijk niet voor elke inrichting, maar het is zeker wel origineel. Een mand aan de wand klinkt niet alleen leuk, het ziet er ook zeker leuk uit. Bovendien kun je het dan gebruiken om spullen in op te bergen.

Bloempot

Daarnaast kun je ook zeker een mooie mand gebruiken als bloempot. Een cactus past er natuurlijk in, maar er is ook zeker een leuke mand te vinden voor bijvoorbeeld een olijfboom. Hierbij moet je natuurlijk wel de bloem of plant in de originele pot houden zodat de mand niet vol met modder komt.

Keukenkastje

Een andere manier waarmee je mooie rieten manden in de inrichting van je woning kunt gebruiken, is door de manden te gebruiken als een keukenkastje. Hiermee gebruik je het eigenlijk als opbergruimte. Je kunt de mandjes aan de muur hangen, maar ze kunnen natuurlijk ook op de keuken zetten.

Tafel

Een originele wijze om een mand in je interieur te plaatsen is door het als tafel te gebruiken. Zo zou je een grote metalen mand op zijn kop zetten waarna je het als salontafel kunt gebruiken. Daarnaast is een rieten mand hier ook zeker geschikt voor, maar het formaat moet natuurlijk wel groot zijn dan.

Tijdschrifthouder

Ook kun je een mand gebruiken als opbergruimte voor al je tijdschriften. Al die nieuwe tijdschriften van bijvoorbeeld Linda en Flair kun je mooi stoppen in een rieten mand. Overigens kun je hierbij ook zeker kiezen voor een kleurrijk, gehaakt exemplaar.