Sociaal Werk De Kear komt met spellenkaart voor een buitenspeeldag in eigen tuin

REGIO - De Nationale Buitenspeeldag is dit jaar op woensdag 10 juni. Het is een dag waarbij Jantje Beton aanmoedigt om de tv en telefoonschermen uit te doen en naar buiten te gaan om te spelen. Door het coronavirus ziet de buitenspeeldag er dit jaar iets anders uit. Er worden namelijk geen buitenspeel-evenementen georganiseerd. De buurtwerkers sport van Sociaal Werk De Kear hebben iets bedacht wat

Door het coronavirus ziet de buitenspeeldag er dit jaar iets anders uit. Er worden namelijk geen buitenspeel-evenementen georganiseerd. De buurtwerkers sport van Sociaal Werk De Kear hebben iets bedacht wat wel kan: je eigen buitenspeeldag organiseren in je eigen (voor)tuin. 

De buurtwerkers sport hebben een spellenkaart gemaakt met allemaal ideeën voor buitenspelen. Deze spellenkaart staat online op hun social-mediakanalen en is digitaal aan te vragen via info@sociaalwerkdekear.nl. 

Kinderen die mee gaan doen, kunnen dat laten weten via info@sociaalwerkdekear.nl of via het evenement op de Facebookpagina van Sociaal Werk De Kear. Zij maken daarbij dan ook kans op een buitenspeelpakket. 

Een andere kans om een buitenspeelpakket te winnen, is door op de buitenspeeldag een foto te maken en die te plaatsen op social media met #swdekearbuitenspelen.