Balanss breidt uit met mental coaching door Nienke Bussink

LEMMER – Balanss Personal Training & Voedingsadvies aan de Hopweg 39 in Rutten is sinds 1 juni uitgebreid met mental coaching. Samen met sociaal pedagogisch hulpverlener Nienke Bussink uit Lemmer wordt er nog meer aandacht besteed aan persoonlijke ontwikkeling op mentaal vlak.

Nadat Nienke Bussink (29) jarenlange ervaring heeft opgedaan als hulpverlener bij verschillende instanties, versterkt zij nu het team van Balanss als mental coach. Balanss helpt mensen een verbeterde en actievere levensstijl te bereiken middels professionele begeleiding op het gebied van sport en voeding, en met de aanstelling van Nienke ook op het gebied van mental coaching.

,,Om jouw persoonlijke doelen te behalen op het gebied van fitter worden, afvallen of simpelweg lekkerder in je vel zitten, is het belangrijk om te weten wie je bent, waar je voor staat en wat je kwaliteiten en valkuilen zijn. Samen zoeken we uit waar jij tegenaan loopt, wat jouw doelen zijn en gaan we actief aan de slag zodat jij uiteindelijk weer lekker in je vel zit”, aldus Nienke.

Iedereen vanaf 12 jaar is welkom om samen met Nienke aan de slag te gaan.

Meer informatie is te vinden op www.balanss.nl.