Waarom je nu een Spa moet kopen

Aangeboden door: Fonteyn

Een spa is een grote investering maar het maakt je leven zoveel beter!

In dit artikel geef ik je zes redenen waarom je nu een spa moet kopen.

1.Tot september niet sporten en zwemmen

Dankzij de coronamaatregelen blijven de sportscholen en zwembaden nog tot 1 september dicht. Daarna is het maar de vraag of je het risico wel wil lopen om daar heen te gaan. Daarom is het hebben van een spa nu juist essentieel. Met een spa kom je gemakkelijk aan je work-out dankzij de krachtige waterstralen die stroming veroorzaken.

2.Voordelen vergeleken met een zwembad

Als geld geen probleem is heeft een zwemspa een grote voorsprong op een zwembad. Dankzij de krachtige stalen kan je oneindig lange baantjes zwemen terwijl je op dezelfde plaats blijft zwemmen. Heel erg handig als je geen gigantische tuin hebt. Deze compactheid is ruimte technisch erg handig maar heeft nog meer voordelen. De zwemspa is vele malen zuiniger doordat er minder water in zit die opgewarmd, schoongemaakt en bijgevuld hoeft te worden.

3.Ontspanning na een zware dag thuiswerken

Aangezien iedereen nog zoveel mogelijk thuis moet werken is het goed om dat thuis zijn wat aangenamer te maken. Dezelfde stralen uit punt 1 kan je gebruiken als massagestralen om zo, na een zware dag thuiswerken, heerlijk tot ontspanning te komen. Stress is namelijk ontzettend slecht voor je weerstand en dat is iets wat we nu juist nodig hebben.

4.Geld over?

Nu je vakantie niet doorgaat kan je dat geld investeren in een zwemspa. De zwemspa is waarschijnlijk wat duurder dan een gemiddelde vakantie maar deze gaat veel langer mee dan twee weken vakantie. Daardoor is het de investering meer dan waard. Als je de kosten van een sportschool abonnement en de tripjes naar het zwembad er dan vanaf trekt vallen de kosten eigenlijk wel mee. Met een zwemspa kan je elke dag van het jaar praktisch gratis zwemmen in plaats van maar twee weken per jaar op vakantie.

5.Warme zomer in opkomst

Als aanvulling op punt 5 is er ook nog eens een onwijs hete zomer voorspeld met meerdere hittegolven. Wat is er dan lekkerder dan met een verfrissend drankje in je eigen zwemspa lekker af te koelen?

6.Online of offline aanschaf

Een zwemspa kan je zowel online als offline kopen. Fonteyn heeft de grootste spa showroom van heel Europa. Als je overweegt om een spa te kopen is dat zeker een aanrader om even te kijken. De experts staan klaar om u passend advies te geven!