Hoe los je problemen met je auto op

Aangeboden door: autoweetjes.com

Heb je een probleem met je auto dan kun je daarmee terecht bij AUTODOC Club. AUTODOC Club is een forum ofwel vraagbaak waar je terecht kunt voor vragen met betrekking tot jouw auto. Je vindt hier alles op het gebied van reparatie en onderhoud.

Daarnaast vind je op de website van AUTODOC Club heel veel instructiemateriaal in de vorm van een PDF bestand of als video tutorial. Zo heeft AUTODOC Club nu meer dan 1300 pdf handleidingen én ook een kleine 2250 video’s op de website staan. Hierin worden stap voor stap reparaties uitgelegd. Daarnaast kun je bij AUTODOC Club een profiel aanmaken van je auto en online een onderhoudslogboek bijhouden. Wanneer je dat wil kun je aangeven dat je een herinnering wil ontvangen wanneer een onderdeel vervangen moet worden. Ook vindt je op AUTODOC.Club ook een online auto onderdelen shop. 

Zelf je auto onderhouden of repareren

Het wordt steeds moeilijker om zelf je auto te repareren. Zeker als je niet echt technisch bent. Maar met de juiste hulp kun je wel zelf je auto onderhouden en kleine reparaties uitvoeren. Op de website van autoweetjes.com vindt je alles voor en over de auto. Zo vind je onder het tabblad overige auto weetjes en algemene informatie alle informatie die relevant is voor elke automobilist. Je kunt op de website van autoweetjes.com vragen stellen over alles wat met vervangen van onderdelen of reparatie te maken heeft. Van veel gestelde vragen kun je het antwoord makkelijk terugvinden. Wil je bijvoorbeeld weten of jouw auto een distributieketting of distributieriem heeft en wanneer deze vervangen moet worden. Kijk dan op autoweetjes.com. Staat jouw vraag er niet bij dan kun je deze eenvoudig stellen aan een team van experts. Zij zullen jouw vraag zo snel mogelijk beantwoorden. 

Regelmatig onderhoud uitvoeren aan je auto voorkomt problemen

Zeker als je afhankelijk bent van een auto is het vervelend als je een probleem hebt met je auto. Regelmatig onderhouden van je auto kan veel problemen voorkomen. Op de site van AUTODOC Club kun je een logboek bijhouden van alle reparaties en onderhoud van jouw auto. Hierin kun je in een oogopslag zien welke onderdelen vervangen zijn en wat dat heeft gekost. Je kunt aangeven dat je een melding wilt ontvangen wanneer een onderdeel moet worden vervangen of wanneer onderhoud zoals olie verversen nodig is. Zo vergeet je nooit meer wanneer je klein onderhoud moet uitvoeren en blijft jouw auto in een uitstekende conditie. Op de site van AUTODOC Club kun je ook alle documenten van je auto opslaan zoals je voertuig documenten en je verzekeringsdocumenten. Vanaf 2020 kun je dit ook doen met een app op je smartphone. 

Hulp bij zelf uitvoeren van onderhoud en reparatie van jouw auto 

Wanneer je zelf onderhoud en reparaties uitvoert aan jouw auto kan het zijn dat je extra hulp nodig hebt. Deze hulp vind je op de website van AUTODOC Club. Wanneer je vragen hebt over een bepaalde reparatie kun je op elk moment terecht bij de automonteurs of de technici van het online forum. Daarnaast kun je op de website van AUTODOC Club ook terecht voor het bestellen van onderdelen.