Bloemen bezorgen: het perfecte cadeau

Aangeboden door: RegioBloemist.nl

Is er iemand jarig?

Laat bloemen bezorgen, wedden dat het bij de ontvanger een lach op het gezicht tovert? Een bos bloemen (laten) bezorgen is het perfecte cadeau. Bloemen maken je namelijk gelukkiger: de frisse geur, de mooie kleuren en het gevoel van goed weer, zorgen voor een positief effect op iemand gesteldheid. Je gunt toch iedereen alle geluk van de wereld? Laat iemand dus weten dat je hem of haar geluk gunt met een mooie bos bloemen.

Wanneer bloemen bezorgen?

Wanneer lijkt het jou leuk om verrast te worden met een bos bloemen? Heb je dat bedacht? Dan zou het een ander ook vast blij maken. Denk aan Moederdag, Vaderdag en Pasen. En je kunt ook gefeliciteerd zeggen bij een verjaardag, ‘ik denk aan je’, als beterschapswens of wens iemand sterkte met een mooie bos bloemen. Bloemen kun je zo samenstellen, dat het ook past bij de situatie en bij de persoon aan wie je de bloemen bezorgd. Ga voor kleurig en fleurig bij een gefeliciteerd-bloemetje en ga voor een rustiger pallet bij een rouwboeket. Bloemen kun je dus eigenlijk altijd wel bezorgen.

Bloemen bezorgen via online bloemist

Vaak kun je op de markt of bij een regionale bloemist wel slagen voor mooie en passende bloemen. Maar wist je dat je ook online bloemen kunt bestellen? Online bestellen is misschien wel net zo makkelijk. Je hoeft geen tijd te maken voor een bezoek aan de markt, je hoeft geen ommetje te maken naar de regionale bloemist. Je kunt gewoon in de pauze op je werk, ’s avonds op de bank of even tussendoor online je bloemen bestellen. Bestel je bloemen online en laat het bezorgen bij de ontvanger thuis! Of jijzelf dat nu bent of iemand die je een bos bloemen cadeau doet.

Is bloemen bezorgen niet schadelijk voor de bloemen?

De meeste online bloemisten willen uiteraard kwalitatief goede bloemen leveren. Om dat te kunnen leveren, zijn goede omstandigheden tijdens het transport ook zeer belangrijk. Daar zijn verschillende vrachtwagens voor. En sommige online bloemisten werken samen met regionale bloemisten. Onder andere Regiobloemist doet dit. De bloemen worden dan na de bestelling naar de dichtstbijzijnde lokale bloemist bij de ontvanger gestuurd. Deze bloemist maakt de boeketten op en bezorgd deze. De bezorging zal bijna altijd persoonlijk zijn, omdat de bloemen niet buiten kunnen blijven staan.

Regiobloemist: eenvoudig mooie bloemen laten bezorgen

Eenvoudig bloemen bestellen én bezorgen kan onder andere bij RegioBloemist. Regiobloemist werkt samen met meer dan 650 lokale bloemisten. De samenwerking met de regionale bloemisten zorgt ervoor dat de bezorging snel en voordelig gaat. Bekijk nu de website van Regiobloemist.