Westermar Toaniel brengt dit jaar ‘De treflike dokter Paul’

JOURE - Westermar Toaniel speelt op vrijdag 31 januari en zaterdag 1 februari 2020 in Party en zalencentrum ’t Haske het toneelstuk ‘De treflike dokter Paul’. Het is een klucht van Henk Roede. De Friese bewerking is van Roel Klijnstra.

Een tipje van de sluier: Vol enthousiasme begint dokter Paul als dierenarts z’n eerste dag in zijn eigen praktijk. Al snel blijkt dat zijn voorganger, dokter Vermeulen, er wat klusjes bij deed en het niet zo nauw nam met de ethiek. Maar dat is niet het enige waar dokter Paul tegenaan loopt. Ook zijn ex doet er alles aan om hem weer terug te krijgen. En zo krijgt dokter Paul de ene na de andere uitdaging, waarvoor hij een oplossing moet bedenken. Hoe zal dit aflopen?

Beide avonden is er een verloting met prijzen. Zaterdagavond is er livemuziek van Luc de Jong.

De voorstellingen beginnen om 20.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Primera Joure, De Merk 3 in Joure en kosten €11,- voor de voorstelling van vrijdag en €12,50 voor zaterdag.

Westermar Toaniel is een onderdeel van buurtvereniging Westermeer. Deze buurtvereniging in Joure organiseert diverse activiteiten voor haar leden, waarbij introducees altijd welkom zijn. De toneelavonden zijn daarentegen toegankelijk voor iedereen.