Repair Café Lemmer weer geopend op 14 januari

LEMMER Het jaar 2019 werd voor het Repair Café goed afgesloten. Driekwart van de ingebrachte spullen kon 10 december worden gerepareerd.

,,Gelukkig weten steeds meer mensen het Repair Café te vinden. Want een kapot apparaat of kledingstuk repareren is niet alleen goed voor het milieu, maar het maakt ook de mensen die het apparaat of kledingstuk inbrengen én de vrijwilligers van het Repair Café blij. Het liefst hebben de vrijwilligers natuurlijk een score van 100%, maar helaas is dat niet mogelijk”, aldus het Repair Café.

Op 14 januari is de volgende bijeenkomst van het Repair Café Lemmer. Op die dinsdagochtend kan men daar weer terecht voor reparatie of advies. ,,Want ook als het niet lukt om iets te repareren, dan is er nog altijd de mogelijkheid dat advies wordt gegeven over bijvoorbeeld een aan te schaffen nieuw onderdeel. Want .. Weggooien? Mooi niet. Of, zoals Sire zegt: Waardeer het, repareer het.”

Het Repair Café Lemmer is open van 09.30-11.30 uur. De reparaties zijn gratis, maar een kleine vrijwillige bijdrage is welkom.

In het Repair Café is jong en oud welkom. Ook mensen die niets hebben om te repareren zijn welkom. Een kopje koffie of thee is gratis.

Meer informatie over de activiteiten van het Dienstencentrum Senioren en het Repair Café is te vinden op de site van het Dienstencentrum Senioren: www.dclemmer.nl.