WinterDroom Orchideeën Hoeve grootser

Luttelgeest - De Orchideeën Hoeve in Luttelgeest pakt de WinterDroom die van 7 tot en met 26 december gehouden wordt nog grootser aan.

De sprookjesachtige kerstbeleving trok vorig jaar een recordaantal bezoekers. De Orchideeën Hoeve pakt de 35e editie daarom grootser aan met onder andere de inzet van extra kaarsjesavonden, shows en entertainment. Daarnaast worden de kaarsjesavondtickets voor het eerst online verkocht op aanvangstijden om het kerstuitje voor iedereen zo magisch mogelijk te kunnen maken.

Overdekte kerstmarkt

Alle huisjes, fonteinen en bruggetjes in het park zijn tijdens de WinterDroom versierd met talloze lampjes, de tien meter hoge hal wordt omgetoverd tot een groots kerstdecor en de winkel staat vol met gezellige kerstmarktkraampjes. ‘We proberen elk jaar weer vernieuwend te zijn. Zo hebben we dit jaar flink geïnvesteerd in lichtspektakel door heel het park en kunnen bezoekers tijdens de looproute genieten van de speciale kerstexpositie Beauty of Nature’, vertelt mede-eigenaar Jeroen Maarssen.

Kaarsjesavonden

De kaarsjesavonden vinden dit jaar plaats op 7, 8, 12, 13, 14, 15, 19, 20, 21, 22 en 23 december . ‘Van 16.30 uur tot 21.00 uur verlichten wij het park met echte kaarsen en dat maakt de beleving zeer uniek’, vertelt Maarssen. De kaartverkoop is inmiddels gestart op www.winterdroom en voor het eerst limiteert de Orchideeën Hoeve het aantal bezoekers per twintig minuten, zodat de kaarten op tijd worden uitgegeven. Bezoekers met een geldig dagentreebewijs en jaarkaarthouders hebben gratis toegang tot de kaarsjesavonden en mogen via een aparte ingang naar binnen.