Enge Buren speelt Basta! in De Hege Fonnen

Lemmer - Basta! is de allerlaatste theatershow van Enge Buren. Deze show is zaterdag 30 november in theater de Hege Fonnen in Lemmer te zien.

Er is niks ernstigs aan de hand, maar na ruim 27 jaar (volgend jaar dus) vinden ze het mooi geweest en stoppen Enge Buren in de Nederlandse theaters. Ze waren al vaker in Lemmer te zien en trokken toen volle zaal.

Enge Buren bestaat uit Michiel Bos, Henk van der Weijden en Pyr Tilma. Uit het immense repertoire van dit trio wordt een geheel nieuw programma samengesteld: Basta! Meer dan 25 jaar hilarische, maffe, gekke, absurdistische, gevoelige, kritische liedjes en acts levert een schat aan materiaal op om uit te putten.

De grootste hits (‘Pizza Calzone’, ‘Kale Leo’ en ‘Toet,Toet, Boing, Boing’) mogen worden meegezongen, maar ook kleine subtiele liedjes komen aan bod. De een origineel, de ander opgepoetst en aan deze tijd aangepast en ook nieuw werk zal niet worden geschuwd!

De show wordt opgeleukt met beelden en anekdotes uit het rijke verleden van de drie heren. Het publiek wordt interactief betrokken en mag mede de set bepalen. Dit zal gebeuren via social media, als ook op de avond tijdens de voorstelling.

Tevens belichten de heren het thema afscheid op verschillende muzikale manieren, maar bovenal op hun eigen 'Enge Buren' wijze. Want naast het feit dat afscheid vaak droevige emoties oproept, is het ook een stap naar een nieuw begin.

Zaterdag 30 november in theater De Hege Fonnen (Lemmer). Aanvang: 20.00 uur. Entree: €22,00 inclusief pauzedrankje.