Nieuw uiterlijk voor Jumbo Lemmer

LEMMER - De Jumbo aan de Stationsweg in Lemmer krijgt een compleet nieuw uiterlijk. Vanwege de verbouwing sluit de winkel op maandag 18 november vanaf 13.00 uur haar deuren. Op woensdag 4 december wordt de supermarkt vanaf 9.00 uur feestelijk heropend.

In de vernieuwde supermarkt komt meer aandacht voor vers. Zo zijn er straks onder andere ter plekke versbereide pizza’s te koop.

Ook wordt de indeling van de winkel ruimer en overzichtelijker en komen er zelfscanners. Daarnaast komt er een ‘pick up point’. Klanten die boodschappen bestellen via jumbo.com kunnen deze de volgende middag vanaf 16.00 uur ophalen bij deze balie.

Op zaterdag kan de bestelling vanaf 10.00 uur worden opgehaald. Wel moeten de boodschappen dan op vrijdag voor 12.00 uur zijn besteld. Bij het ophalen kan alleen worden betaald met pin.

Acties

Bij de heropening krijgen de eerste 150 bezoekers een bos bloemen. Verder ontvangen alle klanten die voor 25 euro of meer boodschappen doen een appeltaart. Die actie loopt tot en met zondag 8 december.

,,Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om onze klanten opnieuw te verwelkomen in een sfeervolle en overzichtelijke winkelomgeving”, zegt ondernemer Sjoerd de Jong over de Jumbo die sinds 2012 bestaat.