Helder breidt uit in Lemmer

Emmeloord - Rodenburg Verzekeringen en AQRaad Verzekeringen & Makelaardij - RegioBank Lemmer zijn met ingang van 1 november de samenwerking met Helder Financiële Diensten - RegioBank Emmeloord aangegaan.

De directie wordt gevoerd door Michel de Grauw en Rob Nugter. Al ruim 60 jaar is het familiebedrijf Rodenburg verzekeringen in Lemmer een begrip. AQRaad is al ruim 20 jaar gevestigd in Lemmer en is een vertrouwd adres voor verzekeringen en financieel advies. Door de nieuwe samenwerking combineren de bedrijven het beste van 3 bedrijven.

Helder Financiële Diensten heeft specialistische kennis op gebied van agrarische verzekeringen en het MKB, particulier advies en is met de RegioBank (zelfstandig adviseur) een volwaardige financiële partner in bancaire producten.

Alleen naam anders

Met de nieuwe naam Helder Financiële diensten is overigens alleen de naam gewijzigd. Carien van der Zwan- Rodenburg, Rob Nugter, Tjalling Postma en Gerolf Schotanus blijven de bekende aanspreekpunten en gezichten in Lemmer in het pand aan de Flevostraat 2A. Rodenburg Verzekeringen zal hierdoor verhuizen naar de andere kant van de brug.