Repair Café Lemmer open op 12 november

LEMMER - Voor reparaties en advies kan men op 12 november ’s morgens weer terecht bij het Repair Café in het Dienstencentrum Senioren aan de Wiepke Hofstraat in Lemmer.

,,Want voor kapotte spullen geldt: Weggooien? Mooi niet! Of, zoals Sire ons zegt: Waardeer het, repareer het. Kunt u het zelf niet repareren, kom dan naar het Repair Café”, aldus de medewerkers van het Repair Café.

De reparaties zijn gratis, maar een kleine vrijwillige bijdrage is welkom. Ook is er een weggeeftafel. Daarvoor geldt: Weggooien? Mooi niet! De spullen mogen gratis meegenomen worden.

In het Repair Café is jong en oud welkom. Ook wie niets heeft om te repareren, is welkom. ,,Een kopje koffie of thee is gratis. Kom gerust langs.”

In de vijf jaren dat het Repair Café in Lemmer draait, zijn 336 artikelen gerepareerd. Dat is bijna 70% van wat is ingebracht. ,,Mooie score, toch!”

Meer informatie over de activiteiten van het Dienstencentrum Senioren en het Repair Café is te vinden op de site van het Dienstencentrum Senioren: www.dclemmer.nl