Lifecoach Petra; heb jij een vraag? | Wie is Petra Brijder?

LEMMER - Lezers van deze krant krijgen vanaf volgende week antwoord op allerhande levensvragen.

Petra Brijder uit Lemmer is een paar maanden geleden begonnen met haar eigen vraagrubriek op social media. Ze gaat hier nu een tweewekelijkse rubriek over schrijven en in deze krant publiceren.

Petra is erg blij: ,,Het doel van deze rubriek is dat mensen leren van elkaar, veel problemen zijn namelijk in meer of mindere mate herkenbaar voor anderen. Met deze rubriek in de krant bereik ik met evenveel inspanning, veel meer mensen.”

Ze zegt: ,,De zin van het leven is hot en steeds meer mensen raken hierin geïnteresseerd, deze groep zal de komende tijd alleen maar groter worden. Dat wordt hoog tijd, ik help mensen graag een eindje op weg naar meer zingeving en daarmee ook vanzelf naar meer levensgeluk.”

,,Ik geeft cursus en coaching op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Verder heb ik een team aan ervaren coaches naast me staan zodat jij als vragensteller, altijd verzekerd bent van een weloverwogen antwoord.”

Sommige vragen worden geselecteerd en gedeeltelijk gepubliceerd in de krant of op sociaal media. ,,Jouw privacy blijft gewaarborgd, maak je daarover geen zorgen, ik gebruik altijd een pseudoniem.”

,,Help met jouw probleem niet alleen jezelf maar ook anderen! Ik kijk uit naar al jullie vragen, niets menselijks is mij vreemd, oordelen doe ik niet, dus schroom niet!”

,,Stel me jouw vraag over lastige dingen die je tegenkomt waar je je zorgen over maakt en waar je graag advies over wilt hebben.”

Vragen insturen

Vragen insturen kan door te mailen naar: info@ikkanwel.nl of door een WhatsAppbericht te sturen naar 06 40 79 89 33.