Rabobank nieuwe jeugdsponsor van SC Joure

JOURE - Met ingang van het seizoen 2019-2020 is Rabobank Sneek-ZuidwestFriesland de nieuwe hoofdsponsor van de jeugd van SC Joure.

De Rabobank draagt het jeugdvoetbal al jaren een warm hart toe. Voor de komende drie jaar ondersteunt de bank de jeugdafdeling van de club. SC Joure-voorzitter Roelf Kok is erg blij met deze samenwerking. „De Rabobank is al jarenlang tot volle tevredenheid de bank van de club en we vinden het fantastisch dat zij onze jeugd - de toekomst van onze vereniging - als sponsor gaat ondersteunen.”

Karel Hiemstra, Rabobank Regiodirecteur Joure, voegt daaraan toe: „SC Joure stopt veel energie in het jeugdvoetbal. Wij steunen met name de breedtesport, omdat wij het erg belangrijk vinden dat iedereen mee kan doen. Daarom ondersteunen wij in het bijzonder de G-afdeling, die een echte voetbalclinic van SC Heerenveen krijgt aangeboden vanuit het sponsorcontract. We zijn trots om hoofdsponsor te mogen zijn van het jeugdvoetbal bij deze mooie club, die als ambitie heeft om een sociale vereniging te zijn. SC Joure wil aan iedereen de mogelijkheid bieden om op eigen niveau aan sport te doen.”