Zesde seizoen Repair Café Lemmer start 10 september

LEMMER - Toenmalige wethouder Schouwerwou opende vijf jaar geleden middels een forse stoot op de scheepstoeter het Repair Café Lemmer. Dinsdag 10 september start het zesde seizoen.

Het aantal keren dat het café per seizoen is geopend, is in de loop der jaren uitgebreid van zes naar tien. Het enthousiasme van de vrijwilligers is nog altijd heel groot en het aantal geslaagde reparaties idem.

Op 10 september kan men van 09.30 – 11.30 uur weer terecht in het Dienstencentrum Senioren aan de Wiepke Hofstraat voor reparatie van spullen die nog te goed zijn om weg te gooien.

Het motto van het café wat betreft kapotte spullen: ‘Weggooien? Mooi niet!’ De reparaties zijn gratis. Een kleine vrijwillige bijdrage is welkom.

Ook is er weer een weggeeftafel. Ook daarvoor geldt: Weggooien? Mooi niet! De spullen mogen gratis meegenomen worden.

In het Repair Café is jong en oud welkom. Ook mensen die niets hebben om te repareren, zijn welkom. Een kopje koffie of thee is gratis.

Voor de mensen die niet in de gelegenheid zijn om overdag naar het Repair Café te komen, is er in oktober weer een bijeenkomst op vrijdagavond; op 11 oktober van 19.00 - 21.00 uur.

Meer informatie over de activiteiten van het Dienstencentrum Senioren en het Repair Café: www.dclemmer.nl.