Eén groot feest op tweede avond Glemmer Beach festival

Lemmer - De tiende editie van Glemmer Beach biedt podia aan diverse nationale en internationale artiesten. De tweede avond van het festival werd geopend door De Kast, gevolgd door Clouseau, Level 42 en Queenmania.

De tweede avond van Glemmer Beach festival werd druk bezocht met ruim 4500 bezoekers uit het hele land. De Friese band De Kast opende de avond op het hoofdpodium met zowel nieuwe hits als klassiekers. De geliefde band bestaat dit jaar dertig jaar en heeft al meerdere malen met groot succes op het Glemmer Beach podium gestaan.

De Belgische popgroep Clouseau zorgde direct voor een groot feest en een swingend publiek met nummers zoals ‘Brandweer’, ‘Anne’ en ‘Daar gaat ze’. De Engelse band Level 42 hield de tent eveneens druk bezocht! De avond op het hoofdpodium werd afgesloten door de Italiaanse tribute band Queenmania met de hit ‘We are the champions’.

De tiende editie van Glemmer Beach wordt zaterdagavond afgesloten door diverse Nederlandse topartiesten, waaronder Tino Martin, Davina Michelle, Nielson, De Jeugd van Tegenwoordig en Kraantje Pappie.

Kijk voor tickets en meer informatie op glemmer.nl.