Ontmoet de leden van UB40 op Glemmer Beach

Lemmer – Bezoekers van het Glemmer Beach festival, van 22 tot en met 24 augustus, kunnen een meet & greet winnen met UB40 en Level 42.

De organisatie heeft voor deze tiende editie met trots aangekondigd dat zowel nationale als internationale artiesten het podium zullen betreden. De line-up van de tiende editie van het Glemmer Beach festival staat dan ook gegarandeerd voor een daverend succes, met optredens van onder andere UB40, Rowwen Hèze, Level 42, Clouseau, Davina Michelle, Nielson, Tino Martin en de Jeugd van Tegenwoordig. 

Meet & Greet met UB40

De organisatie heeft via Facebook bekend gemaakt dat er met beide internationale bands een meet & greet gewonnen kan worden. Hierbij krijgen de winnaars de kans om de bandleden te ontmoeten, te spreken en op de foto te gaan. Een unieke kans om UB40, de grootste Britse reggae band aller tijden, te ontmoeten net als de Britse jazzfunk-groep Level 42. Bekijk de voorwaarden op facebook.com/glemmerfestival.

Het driedaagse strandfestival vindt plaats op het strand van Lemmer, waar bezoekers op hun blote voeten kunnen genieten van een fantastische sfeer en grote muzikaliteit. Tickets voor het driedaagse strandfestival zijn te koop op glemmer.nl of bij Jumbo supermarkt in Lemmer. Het is vanaf verschillende plaatsen mogelijk om met de bus mee te rijden naar het festival, kijk voor meer informatie op glemmer.nl.