Repair Café Lemmer op dinsdagochtend 14 mei

LEMMER - Nog twee keer dit seizoen gaat het Repair Café Lemmer open. Op 14 mei en op 11 juni, beide keren ’s morgens van 09.30-11.30 uur.

Op 14 mei zitten de vrijwilligers weer klaar in het Dienstencentrum Senioren voor reparatie van spullen die kapot zijn, maar nog te goed zijn om weg te gooien. Het motto van het Repair Café: Weggooien? Mooi niet!

De afgelopen keer van het Repair Café was vrijdagavond 12 april. Het was niet heel druk, maar er konden wel onder andere een klokje, een compressor en een staande lamp worden gerepareerd en het nodige naaiwerk kon gedaan worden. Het was ook vooral gezellig.

Mensen die voor het eerst een kijkje komen nemen, verbazen zich vaak over hoe gezellig en gemoedelijk het is in het Repair Café. Ook de weggeeftafel is zeer in trek. Veel spullen vinden een nieuw thuis.

De reparaties zijn gratis, maar een kleine vrijwillige bijdrage is welkom. Voor iedere bezoeker is er een gratis kopje koffie of thee.

Het Repair Café is een van de activiteiten van het Dienstencentrum Senioren. Het centrum is op werkdagen geopend van 09.30-11.30 uur en van 13.30-17.00 uur. Meer informatie via www.dclemmer.nl of door een e-mail te sturen naar dienstencentrumlemmer@gmail.com.