Afslankpraktijk Slank met Carla opent 1 mei

Lemmer - Afslankpraktijk Slank met Carla opent op 1 mei haar deuren aan de Vuurtorenweg 17G in Lemmer. Eigenaresse Carla van Maanen is zelf veel afgevallen met het Cambridge dieet. Nu wil ze anderen graag op weg helpen naar een gezond gewicht.

Cambridge Weight Plan Stappenplan

Cambridge Weight plan is ruim 20 jaar geleden in Nederland geïntroduceerd. Met het Cambridge Weight Plan Stappenplan bereiken elk jaar tienduizenden mensen met succes hun streefgewicht. ,,Ik ben zelf meer dan zes kledingmaten afgevallen met het Cambridge dieet”, vertelt Carla. ,,De begeleiding door een consulent is hier een heel belangrijk onderdeel van, heb ik zelf ondervonden. Omdat ik dit aan anderen wil overbrengen, ga ik zelf als consulent starten in Lemmer.”

Een-op-een begeleiding

Met het Stappenplan, reguliere gezonde voeding en de Cambridge producten begeleidt ze mensen naar hun ideale gewicht. Daarbij geeft Carla een-op-een begeleiding en advies aan haar cliënten. ,,Ik zou graag zoveel mogelijk mensen willen helpen naar een gezonder gewicht, een vitaler leven en weer laten genieten van bewust en vooral lekker eten.”

Ondernemer

,,Ik heb al vier jaar een B&B in Woudsend. Het ondernemerschap geeft enorm voldoening. Die energie stop je ook weer in je bedrijf. Ik ga nu als zelfstandig consulent in de middagen met deze praktijk aan de slag, met dezelfde energie en passie.”

Informatie

Meer informatie is te vinden op: www.slankmetcarla.nl. De praktijk van Carla van Maanen is te vinden aan de Vuurtorenweg 17G in Lemmer en te bereiken via 06-46842912 en slankmetcarla@gmail.com.