Nisrine wint tafeltenniscompetitie obs De Meerpaal

LEMMER - Ook dit jaar is er op obs De Meerpaal een tafeltenniscompetitie om de meester Scheenstra bokaal gehouden. Meneer De Jong van tafeltennisvereniging Lemmer was aanwezig om de wedstrijden te begeleiden. Donderdag 18 april vond de finale plaats.

De drie finalisten, Wiebren (groep 5), Giorgi (groep 6) en Nisrine (groep 8), hebben gestreden om de eerste plaats. Vorig jaar stond Giorgi ook al in de finale en hij was nu weer van de partij.

In de eerste wedstrijd speelde Giorgi tegen Nisrine, dit was een hele spannende wedstrijd met prachtige rally’s. Nisrine besliste deze wedstrijd in haar voordeel.

Daarna speelde Giorgi tegen Wiebren. Ze werden goed aangemoedigd door de leerlingen van groep 5 t/m 8, leerkrachten en ouders. Giorgi won deze partij.

Ten slotte speelde Nisrine tegen Wiebren en kwam Nisrine als winnaar uit de bus. Nisrine had twee wedstrijden gewonnen en werd de uiteindelijke winnares.

An Scheenstra feliciteerde Nisrine met deze prachtige overwinning en reikte de meester Scheenstra bokaal uit. De drie finalisten mochten een mooie prijs uitkiezen die het Lemster Warenhuis beschikbaar had gesteld. Elk jaar wordt het inleggeld gedoneerd aan een goed doel, dit jaar is dat voor Kika.