Lezen met je baby tijdens inloopochtend BoekStart in Bibliotheek Lemmer

LEMMER - In de Bibliotheek in Lemmer kun je donderdag 18 april om 10.00 uur komen lezen met je baby. Tijdens deze inloopochtend kunnen ouders met baby’s en peuters kennismaken met BoekStart en is er voor de kleintjes volop ruimte om te spelen en te ontdekken.

Bezoekers kunnen vragen stellen over (voor)lezen met heel jonge kinderen en de verschillende soorten materialen die geschikt zijn voor een baby/peuter uitproberen. Verder wordt er voorgelezen en kan men ervaringen uitwisselen met andere ouders. Dit alles onder het genot van een kopje koffie.

De BoekStart inloopochtenden, die iedere derde donderdag van de maand georganiseerd worden, zijn gratis. Aanmelden is niet nodig.

BoekStart

BoekStart is een programma dat het lezen met heel jonge kinderen bevordert. Met je baby op schoot een boekje ontdekken is leerzaam. Het stimuleert de taal- en spraakontwikkeling van je kind, zo blijkt uit onderzoek. Het verhoogt de concentratie en het versterkt de band tussen kinderen en hun ouders. Allemaal zaken waar je baby een leven lang plezier van heeft.

Al vanaf de eerste dag luistert je baby naar je stem. In het eerste jaar ontwikkelt een kind zich snel en leert het veel nieuwe dingen. Daar speelt BoekStart op in.

Kijk voor meer informatie op www.boekstart.nl.