Agenda | Repair Café Lemmer op vrijdag 12 april

Lemmer - Het volgende Repair Café in Lemmer vindt vrijdag 12 april ’s avonds plaats van 19.00 – 21.00 uur.

Twee keer per jaar is het Repair Café Lemmer ’s avonds open. In april is dat weer het geval. Dit doen we omdat niet iedereen in de gelegenheid is om overdag met kapotte spullen langs te komen. Op 12 april zitten de vrijwilligers dus weer klaarvoor reparatie van spullen die kapot zijn, maar nog te goed zijn om weg te gooien. Want: Weggooien? Mooi niet!

Op 12 maart was het weer druk. Een keukenweegschaal werd hersteld, lampen gerepareerd, er was weer het nodige naaiwerk. Maar nog veel meer. Het percentage geslaagde reparaties ligt eigenlijk steeds rond de 70%. De reparaties zijn gratis, maar een kleine vrijwillige bijdrage is welkom. Voor iedere bezoeker is er een gratis kopje koffie of thee en de spullen op de weggeeftafel (ook gratis) vinden ook vaak een nieuw tehuis. Vriendelijk verzoek van de reparateurs: kom met de kapotte spullen op tijd, zodat er genoeg tijd is om reparaties uit te voeren.

Het Repair Café is een van de activiteiten van het Dienstencentrum Senioren. Meer informatie? Ga naar de website http://www.dclemmer.nlof stuur een e-mail naar dienstencentrumlemmer@gmail.com. Het centrum is op werkdagen geopend van 09.30 – 11.30 uur en van 13.30 – 17.00 uur.