Dijkman Makelaardij viert jubileum

LEMMER - Dijkman Makelaardij is 12,5 jaar actief in Lemmer en omgeving. Om het jubileum te vieren zijn er diverse acties die aangekondigd zullen worden via Facebook, Instagram en Twitter.

Op 11 september 2006 openden Margriet Dijkman en Yvonne Postmus hun makelaarskantoor onder de naam Dijkman en Postmus Makelaardij aan de Kortestreek 12 in Lemmer. Op het moment dat de deuren werden geopend, hadden de dames nagenoeg geen woningen in de verkoop. Dat is in de loop der jaren wel veranderd.

Woningaanbod uitgebreid

Het woningaanbod is inmiddels fors uitgebreid, de etalage hangt vol en in alle prijscategorieën kunnen mensen hier terecht. Na vijf jaar heeft Yvonne Postmus zich teruggetrokken in verband met een verhuizing naar het westen. En is het kantoor verdergegaan onder de naam Dijkman Makelaardij.

Persoongerichte en eigentijdse aanpak

Bij de opening was de opzet een kantoor te starten waarbij een persoongerichte en eigentijdse aanpak centraal moest staan. Nog altijd zijn deze punten erg belangrijk voor een succesvolle benadering. Margriet Dijkman: ,,Wij zijn nog steeds een makelaarskantoor dat het belangrijk vindt de klanten te betrekken bij de verkoop- en/of aankoopproces. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat onze klanten altijd bij ons terecht kunnen. Als extra service zijn wij ‘s avonds telefonisch bereikbaar en is ons kantoor ook op de zaterdag geopend. Tevens verzorgen wij bezichtigen en/of taxatieopdrachten ook buiten kantooruren.”

Klein team

Inmiddels bestaat het personeelsbestand uit drie medewerksters en wordt de buitendienst grotendeels door Margriet Dijkman verzorgd. Margriet Dijkman:. Het is fijn om met een klein team te werken. Hierdoor blijven de lijnen kort en kunnen wij onze klanten zo goed mogelijk en op korte termijn van dienst zijn.”

Uitgaan van eigen kracht

De dames van Dijkman Makelaardij gaan uit van eigen kracht en zullen dan ook middels een eigen persoonlijke benadering en eigentijdse aanpak hun klanten begeleiden bij de verkoop en/of aankoop van een woning. Ze hopen nog vele jaren mensen te mogen bemiddelen bij aan- of verkoop van hun woning in Lemmer en omgeving. Maar ook voor taxatierapporten en/of de bemiddeling in verhuur/huur kunnen belangstellenden een beroep doen op het makelaarskantoor.